skip to Main Content

Schrijf jij begrijpelijke bewonersbrieven?

Wekelijks vallen er alleen al in Amsterdam duizenden bewonersbrieven op de mat. Vaak zijn ze duidelijk en interessant, maar soms ook niet. Dan is het bijvoorbeeld een moeilijke brief met lange zinnen en vaktaal, die mensen met allerlei vragen kan achterlaten. 

Een heldere brief is van groot belang bij overheidscommunicatie. Als communicatiespecialist ben je je daar natuurlijk bewust van. Maar in de waan van de dag kan het zomaar een ondergeschoven kindje worden. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. In de hectiek van een project is er vaak weinig tijd voor. Zonde, want het is zo belangrijk. 

Ervaren in toegankelijke teksten

Elke tekst is anders en vraagt om de juiste vorm en inhoud. Dat kost tijd en daar ontbreekt het vaak aan. Wij hebben veel ervaring met toegankelijke overheidscommunicatie. Zowel in het schrijven van uiteenlopende teksten als het redigeren ervan. Ben je op zoek naar iemand die tijd en zorgen uit handen neemt, of je brieven tegenleest? Neem dan contact met ons op. Je kunt bellen naar 020 616 3453 of een mail sturen naar gj.stolk@movement.nl. 

Toegankelijke communicatiemiddelen

En nu je hier toch bent. We maken veel toegankelijke communicatiemiddelen. Bijvoorbeeld personeelsmagazines, nota’s, jaarverslagen, kranten en online magazines. Op deze pagina staan verschillende voorbeelden. 

www.movement.nl 

Back To Top