skip to Main Content

Movement | Redactioneel vormgever

Ongeacht hoe goed uw idee is wat betreft het uitbrengen van een speciale krant, magazine of een projectwebsite, het succes van het project hangt toch in sterke mate af van het werk van de redactioneel vormgever. Redactionele vormgeving is niets meer of minder dan de redactionele invulling, de tekst dus. U doet er verstandig aan om ook voor uw krant, tijdschrift of glossy de hulp in te schakelen van een redactioneel vormgever. Dan weet u dat het aan de inhoud en professionaliteit in elk geval niet kan liggen. Bovendien houdt u zelf tijd ober om dat te doen wat u goed beheerst: ondernemen.

Het is een wisselwerking, die van beeld en inhoud, van test dus. Wil je een perfect product van dienst zowel de inhoud als het beeld goed te zijn. Op elkaar aan te sluiten bovendien. De redactioneel vormgever maakt van elk tijdschrift, elke krant en elke media-uiting een mooi en vooral leesbaar eindproduct. Daar kunt u mee voor de dag komen. Redactionele vormgeving is een kwestie van maatwerk. U hebt uw input en precies voor ogen waarover het moet gaan, de professioneel redactioneel vormgever geeft er maatwerk invulling aan en voegt er expertise en ervaring aan toe, zonder dat de kracht van uw boodschap minder wordt.

Redactionele vormgeving

Als u om wat voor reden dan ook redactionele invulling willen geven aan een krant, website, magazine of een jubileumglossy, dan dient u bij voorkeur een beroep op een redactioneel vormgever. Het is zonde om de uw krant, website of tijdschrift zelf in te vullen. Hoewel de bedoelingen vaak prima zijn, kan een amateur niet tippen aan de kwaliteit en de ervaring die een redactioneel vormgever heeft. Bovendien kan de specialist uiteraard zelf ook al altijd meedenken over de inhoud, u als opdrachtgever houdt wel altijd de regie over de inhoud. Wat het is en blijft wel uw productie uiteindelijk.

Schrijf jij begrijpelijke bewonersbrieven?

Wekelijks vallen er alleen al in Amsterdam duizenden bewonersbrieven op de mat. Vaak zijn ze…

Lees meer
Profileren met online magazines

Voelt dat jaarverslag of die rapportage als een verplicht nummer? Een extra klus terwijl het…

Lees meer
Waarom een online nota?

Als beleidsmaker wil je dat de mensen waarvoor je beleid maakt zich in dat beleid…

Lees meer

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Bel 020 616 3453 of kom langs!

Galjootstraat 71

1086 VE Amsterdam

Online uitgave maken?

Een jaarverslag, personeelsblad of een promotiemagazine? Wij verzorgen gehele producties en onderdelen.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Back To Top